torstai 15. tammikuuta 2015

I'm back!

Täällä taas! Yhteinen loma lusittu ja arkeen palattu, jospa pääsisin taas rantautumaan bloginkin äärelle ;) moneen kertaan olin jo tulossa raapustamaan uutta postausta, mutta mitä enemmän aikaa edellisestä kirjoituksesta oli kulunut, sitä suuremmaksi kasvoi myös kynnys uuteen postaukseen? Mutta rikotaan kaava NYT!

Meidän perheen yhteinen neljän viikon loma oli kaikessa yksinkertaisuudessaan ihana <3 Mies jäi tosiaan perjantaina 12.12. neljän viikon "kesälomalle" joten hän palasi töihin vasta loppiaisen jälkimainingeissa. Ennen joulua saimme loman tavoitteet jo aika pitkälle täytettyä, kun remppasimme kaksi makuuhuonetta; tapetit revittiin, paklattiin, hiottiin ja maalattiin - sekä vauvahuone sisustettiin! Koko viikko niissä hurahtikin, mutta kylläpä tuli kivat lopputulokset, erityisesti typyn huoneesta saatiin ihan täydellinen! Sävyiksi valikoitui valkoinen, harmaa ja hempeän vaaleanpunainen.

Remppavaatetus, maalia siellä täällä :D

Iso kattilallinen lohikeittoa helpotti remppapäiviä!

Energinen raksamies...?
Huoneet saatiin valmiiksi juuri täydellisesti joulua edeltävänä viikonloppuna! Joulua vietettiin rauhassa kotona nauttien tunnelmasta ja joutenolosta <3 toki aattona juhlittiin koko perheen voimin perinteiden mukaan; aamusta koristeltiin joulukuusi ja hekumoitiin kinkun tuoksua, käytiin isovanhemmilla joulupuurolla, syötiin yhdessä pitkän kaavan mukaan ja käytiin myös haudoilla.
Joulupäivän aamu. Saatiin valkoinen joulu!<3

Aattoaamun perinteitä :)

Aattoillan pikkutonttu omien pakettiensa äärellä!


Tämä näky kuuluu meidän jouluun! Kyseinen sama
joulusukka on löytynyt isovanhempieni eteisestä jokaisena
aattona nin kauan kuin muistan. Tämä sukka on aina täynnä
herkkuja! Lakuja, Suffeleita, Pätkiksiä, tikkareita...
täällä käy vähän väliä lasten (ja vähän aikuistenkin...) koura.

Lohdullista, ikinä ei ole liian vanha omaan suklaakalenteriin!
Tässä isovanhempien omat kalenterit :D

Joulu sujui siis aivan yhtä ihanasti kuin aina ennenkin. Perinteitä, ihania jouluruokia, rakkaita ihmisiä, saunomista, elokuvia, herkkuja... ihan parasta! Joulupäivänä paistettiin meidän oma 6kg kinkku, josta meikäläinen söi yhden siivun ja mies raukka yritti napsia viipaleita sieltä täältä :D aika monta pussia saatiin kinkkukuutioita pakastimeen odottamaan laskiaisen hernekeittoa. Hyvin maistui pitsassakin! Ensi joulua siis jo odotellessa, silloin meitä onkin yksi pieni tonttu enemmän <3


2 kommenttia:

 1. Onpas kiva lukea sun kuulumisia! :) Voi sun masua.. <3! Olisi ihana nähdä kuvia remppahuoneista, varsinkin tytön huoneesta!??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) masu paisuu ja typy kasvaa, tuo kuva on napattu joulua edeltävältä viikolta joten on se siitäkin aikalailla jo pyöristynyt - ajatella että huomenna starttaa 35 raskausviikko, ihanan kammottavaa! :D
   Ja joo, toki esitellään erityisesti vauvanhuone tarkemmin! Siellä onkin kaikki jo valmista tulokasta varten, ainoastaan lakanoita ei olla vielä laitettu ;)

   Poista