perjantai 7. marraskuuta 2014

Marraskuista meininkiä!

Työviikko taas pulkassa, on viikko mennyt taas suht haipakkaa ja loma lähenee! :) Ajattelin pikaisesti raapustaa viikon kuulumiset ennen kuin lähdetään ajamaan kohti mökkiä, siellä mies jo odottaa meitä kun matkasivat sinne veljensä kanssa jo eilen metsätöitä tekemään. Tänään tullaan naisvoimin perästä!

Tämä sateinen viikko on kulunut töiden lisäksi kotona touhutessa, kyläillessä ja lenkkeillessä. Keittelin taas keskiviikkona riisipuuroa iltapalaksi, se on tämän vuodenajan ehdoton herkku! Myös Nordqvistin Joulutee on maistunut, samoin glögi :) nyt on aika nauttia!

Viime sunnuntaina leipasin ex tempore mustikkapiirakan kun mies alkoi sitä yhtäkkiä himoitsemaan! Saatiinpa osuvasti kahvivieraitakin kun isosiskoni pyörähti miehensä kanssa meitä moikkaamassa :)Tein piirakan samalla reseptillä millä teen aina kaikki marjapiirakat. Reseptin olen löytänyt muutama vuosi sitten yhden lempiblogini, Kodin Onni , herkkukätköistä! Ja hyvää tuli tälläkin kertaa mustikoilla ja vaniljasokerilla maustetulla kreikkalaisella jogurtilla :)


Tällä viikolla ollaan tosiaan saatu kunnolla sadetta mikä on meidän mäyräkoiran mielestä hyvin ikävää, koska silloin ei voi lähteä lenkille. Aatu on onneksi hyvin sopeutuva luonne eikä pari lepopäivää ilman pidempää lenkkiä saa häntä "hyppimään seinille" mutta toki kaikkea touhua on aina keksittävä :) Usein tehdään namipiilotusta tai heitellään lempparilelua, sorsaa! Meikäläisen sihti ei tosin aina ole kovin kehuttava, kun yhtenä iltana heitin sorsan keittönikkunalla olevia kynttilälyhtyjä kohti... no, sirpaleet tuovat onnea?

Sinne meni! Onneksi näitä riittää ;D
Mies lähti tosiaan jo eilen mökille ja kohta mieheni veljen avovaimo nappaa minut ja Aatun matkaansa! Koska edessä on neljän tunnin ajomatka, päätin ottaa Aatun tänään toimistolle mukaan
niin on karvaturrin sit mukavampi pötkötellä pitkä ajomatka kun on päivän saanut jo touhuta, vahtia ja tutkia :)

Ihanin assistentti!
Mutta nyt on aika startata kohti mökkiä! Turha varmaan toivoa että tuo eilisen ja viime yön aikana satanut lumi ilahduttaisi meitä vielä sunnuntaina kun palataan kotiin... Mutta eiköhän sitä ole vielä luvassa, toivotaan! :)

Psst. 47 yötä jouluun!

2 kommenttia:

  1. Oi, miten ihastuttava olo tulikaan huomatessani blogini maininnan. <3 <3 Kiitos siitä! ;) Nuo lyhtysirpaleet näyttävät kovinkin tutuilta näyiltä, meillä asustaa aktiivinen 8v jalkapalloilija poika jonka harjoittelun seurauksena kodissamme ei juurikaan ole jäljellä mitään lasista tai särkyvää. :D Mukavaa viikkoa ja nautinnollista joulun odottelua.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mukava kuulla! ;) tunnelmallisia joulunalusaikoja myös sinne! <3 ajatella että reilun muutaman viikon päästä saa avata jo joulukalenterin ensimmäisen luukun (ikinä ei voi olla liian vanha joulukalenteriin!).

      Poista