keskiviikko 12. elokuuta 2015

Tekniikan ihmelapsi paikalla!

Hip hei, kesä tuli ja kesä meni, bloggaus jäi? No näköjään hetkeksi unohtui, kuten melkein kaikki muukin, tämä muistin menettäminen näin raskauden jäljiltä on aika eeppisissä lukemissa jo :D kunhan muistan typyn roudata matkassani niin se on tärkeintä, mutta melkeinpä kaiken muun sitä unohtaa - hyvinkin tavallista on nousta ja lähteä keittiöön vain siellä pohtiakseen että miksi sinne piti alunperin edes mennä, kaipa tämä on aivan tavallista... :D

Mutta siis, typyn päiväunirytmin muututtua on sitä itsekin kehittänyt siihen ympärille oman rytminsä. Rytmin, jossa tietokoneen/tabletin yms. käyttö on jäänyt hyvin vähäiselle! Typyn ollessa hereillä en vietä aikaani älylaitteiden maailmassa, ja päiväunien aikaan sitä kokkailee, leipoilee, siivoilee, järkkäilee tai touhuaa muita omiaan. Blogia olen halunnut päivittää niin monesti, mutta tietokoneelle istahtaminen ei ole napannut yhtikäs yhtään ja iPadilla bloggaaminen on ollut mahdotonta. Jostain sain kuitenkin tänä aamuna etiäisen, että kyllä varmasti monet bloggaavat myös tableteilla tai älypuhelimilla, ei se voi olla niin vaikeaa. Olisikohan siihen joku jopa sovellus? Ja tadaa! Löytyi! :) en siis todellakaan ole mikään tekniikan ihmelapsi ja hokasin tämän vasta nyt, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Täällä voidaan todella hienosti ja kesä on ollut ihana! En ole kertaakaan valittanut ennätyksellisen viileästä ja sateisesta kesästä, ollaan päästy vaunuilemaan ja typy on saanut nukkua päikkyjä ulkona kun ei ole ollut hikihelteitä :) mutta kyllä nämä aurinkoiset ja lämpimät päivätkin ovat olleet tervetulleita, varsinkin nyt kun meille on asennettu ilmalämpöpumppu! Ulkona saa paahtaa vaikka minkämoinen tropiikki, mutta sisällä on mukava olla ja öisin saadaan nukuttua jopa peiton alla, aivan parasta! :)
Typymme täytti eilen 5 kuukautta, huomenna päästään neuvolaan kuulemaan strategisia mittoja, 4 kuukautisena meillä ylitettiin jo 8kg joten imetyskin on sujunut siis varsin mallikkaasti :D vaikka edellytykset olisivat siis olleet kohdillaan puolen vuoden täysimetykseen, halusimme alkaa totuttamaan typyä rauhalliseen tahtiin lusikkaan ja kiinteisiin ruokiin. Myös huomasimme typyn alkavan kiinnittää huomiota syömisiimme, availemaan suutaan vieressä ja nassuttelemaan itsekseen - herkkyyskausi oli siis käsillä! Nyt olemme muutamana viikkona maistelleet bataattia, kesäkurpitsaa ja porkkanaa, ja tänään maistellaan kaurapuuroa! Typy osaa syödä hienosti lusikasta, suu on auki kuin linnunpoikasella ja haluaisi syödä enemmän mitä annetaan, mutta hiljaa hyvä tulee :) imetystä jatketaan kuitenkin toki pääasiallisena ravinnonlähteenä ja jatkuu toivottavasti vielä pitkään <3

Nyt alkaa pinnasängystä kuulua epämääräisiä tarinoita :D jatkakaamme siis myöhemmin, aurinkoisia elokuisia päiviä kaikille!


2 kommenttia:

 1. No vihdoin täälläkin tapahtuu :D
  On tätä postausta jo odoteltukin ♥︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :D niin kiva olisi postailla enemmänkin, mutta sitä autuaasti unohtaa koko blogin olemassa olonkin... Tuntuu että sitä unohtaisi oikeasti päänsäkin jos se ei olisi kiinni, syytän hormoneja!

   Poista