perjantai 24. lokakuuta 2014

Kylmää kylmää - toistaiseksi!

Päivät kuluvat aivan tajutonta vauhtia, taas on työviikko pulkassa ja viikonloppu edessä, ihanaa! Viikkoon on kuulunut töitä, Aatu-koiran kanssa touhuamista, lenkkeilyä, kampaajalla istumista ja jo ihanaa joulufiilistelyä, kun keittelin toissailtana riisipuuroa ja glögikiisselin <3 Suosittelen glögikiisseliä riisipuuron kaveriksi, on kovin maukas, jouluinen, nopea (kuumennettu glögi vain suurustetaan perunajauhoilla kiisseliksi) ja mukavaa vaihtelua sille toki myös ihanalle kaneli-sokerille!

Ajatella että mulla on enää 4 viikkoa töitä jäljellä, sitten koittaa pitkään ja hartaasti kaivattu kesälomani!! Kyllä sitä on jo odotettu ja huomaa olevansa sen joutenolon tarpeessa, kun on kesänkin puurtanut töitä (ja se alkuraskauden pahoinvointi siihen päälle...). Viimeksi olin kunnon lomalla viime jouluna (pyhien ajat, eli sen kaksi viikkoa), huhtikuussa vietimme viikon Singaporessa mutta tuosta "kotilomasta" on kohta liki vuosi. Kyllä sitä kaipaa! Aika hassua, että neljän viikon päästä tähän aikaan on viimeinen työpäivä hetkeen jo takana. Ihan parasta saada viettää ensin pitkä joululoma miehen kanssa ja sitten tammikuussa virallisella äitiyslomalla orientoutua tuon mahassa alati möngertävän pienen ihmisen saapumiseen.Vaikka toisaalta onkin inhottavaa jättää aivan mieletön työporukka taakse <3

Oli niin mahtavaa kun saatiin pakkaset tänne eteläänkin, vaikka ennustuksen mukaan ne kaikkoavat jo tulevan viikonlopun aikana - kunhan tulevat vain pian takaisin, kiitos! Tiistaisella lenkillä todistettiin Aatu-koiran kanssa tämän talven ensimmäiset lumihiutaleet.

"Pics or it didn't happen!"

Tänään perjantaina tein töiden jälkeen pikaisen siivousoperaation, vaihdoin puhtaat lakanat ja sytytin kynttilämeren! Mies innostui siivoamaan myös saunan, päästään siis kohta mäntysuovan tuoksuisiin löylyihin. Nyt odotellaan vain sitä saunan lämpiämistä ja loppuilta kuluu perinteisesti sohvannurkassa kun katsotaan putkeen Vain elämää ja Posse! Huomenna lauantaina puuhommat jatkuvat, mies rekrysi pari kaveriaan mukaan ruokapalkalla ja eiköhän se paljukin miehille lämpiä illaksi ;) Ajattelin pyöräyttää ruoaksi lasagnen joka maistuu kaikille, jotain voisi leipaistakin jälkkäriksi!

Sunnuntaiksi lupailivat alustavasti jälleen sadepäivää, saas nähdä mitä kivaa keksitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti