torstai 18. syyskuuta 2014

Enterorokolta pakoilua!

Huh, olipa mennyt viikko PITKÄ! Mies metsäkanalinnun metällä, minä koiran kanssa kaksin kotona ja porukoilla jyllää enterorokko - no thanks! Pikkuveljen yökyläilyt jäivät siis väliin enkä ole uskaltautunut jalallanikaan astua "pöpölään". Viikko on siis mennyt ystävien kanssa tsättäillessä, isä on lomallaan käynyt lenkittämässä Aatua vaimonsa kanssa mun työpäivien aikana, joten kotona on aina odottanut rättiväsynyt mäyräkoira! Illat ollaan sitten touhuiltu vaan kotosalla ja ulkoiltu rennosti, ilmat ovat ainakin suosineet :) Ensi viikosta on luvattu säiden viilentyvän jota odotan jo intona! Tosin uskoisin joutuvani tänä talvena ostamaan uuden talvitakin johon saisin sullottua tämän alati kasvavan vuokrayksiön <3 joten shoppailua luvassa!

Eilen mies kotiutui, vihdoin ja viimein, metsästysreissultaan! Jotenkin olen koko viikon nukkunutkin todella levottomasti, onneksi on kuitenkin tuo hurja vahtikoira - vai...?Viikonloppuna metsälenkkeiltiin ja Aatu pääsi lempipuuhiinsa, kun joka puolelta löytyi epämääräisiä koloja ja ihania tuoksuja! Niitä pitää aina haistella kuin viimeistä päivää, kaivaa ja repiä raivokkaasti!


Viikonloppuna tein ison satsin kasvislasagnea (Yhteishyvän ohjeella, ihan mielettömän herkullista, suosittelen kokeilemaan!) jota on "sinkkupäivinä" sitten helppo lämmitellä. Myös erilaiset munakkaat ovat nopeita, helppoja ja täyttäviä ruokia yhdelle, kylkeen vähän vielä salaattia niin johan maistuu! Yhtenä päivänä paistoin myös palan lohta, tehtiin koiran kanssa kristillinen tasajako, minä sain lihat ja hän nahkan ;)Huomenna perjantai ja viikonloppu, ihanaa! Aatu menee lauantaina "papalle" viettämään laatuaikaa kun me lähdetään miehen kanssa Turkuun pienelle rakkauslomalle; lauantaina meillä juhlistetaan nimittäin 10-vuotispäivää! :) Odotan jo niin sitä sunnuntain hotelli-aamiaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti