torstai 11. syyskuuta 2014

Päivät ja viikot vierii!

Täällä on inhottava syyslenssu yrittänyt tehdä tuttavuutta jo pari viikkoa, päätä särki, paleli ja olo oli kuin jyrän alle jääneellä mutta edes pientä lämpöä ei nostanut. Olin kuitenkin viime viikolla kaksi päivää lepäilemässä kotona jotka osuivat täydelliseen saumaan, sillä levolla ja kummitädin tekemällä kuumalla mehulla sain varmastikin taistelua flunssan rippeet pois! :) Töissä toimisto raikaa aivastuksista ja niiskutuksista, nyt on siis jos mitä liikkellä!

Vaikka lenssu on (toivottavasti) nyt takanapäin, oli perjantain työpäivä silti sen verran raskas että ilta kotona meni aikalailla lepäillessä ja koiran kanssa touhutessa. Perinteinen perjantain siivouspäivä siirtyikin lauantaille, toki pienimuotoisemmin kuin tavallisesti, täytyy siis huomenna tehdä oikein tehosiivous! Illalla käytiin katsomassa sorsia meidän takapihalla, mies paparazzasi kuvankin musta ja koirasta kun näytettiin kuulemma niin hölmöiltä :D

Kuunneltiin ja seurattiin tarkasti pusikossa tuhisevia sorsia (?).


Kello oli vähän yli kahdeksan ja pimeällä taivaalla möllötti jo kuu ja oli kylmä, ihana ilta :) katseltiin miehen kanssa vielä jaksoa Dexteriä ja jaksoin valvoa vähän yli kymmeneen! Siis se on näin raskausaikana aika ennätyksellistä. Vaikka se alkuraskauden väsymys onkin helpottanut (päikkärit eivät aina riittäneet vaan nukkumaan oli silti pakko mennä reilusti ennen kasia kun silmät eivät vain pysyneet auki) on sitä iltaisin silti väsyneempi kuin tavallisesti ja arkisin nukkumaan on mentävän aikalailla siinä puoli kympin tienoilla ja viikonloppuisin malttaa kukkua ehkä sen tunteroisen pidempään.


Mies toi vaimolleen perjantaiherkkua Ph7:sta <3
Lauantai menikin häähumussa! Aamusta käytiin ulkoilemassa ja kaupassa, mutta sitten alkoi juhlafiilis! Tämä kasvava masukumpu rajoitti mekkovalinnan melkeinpä yhteen, mutta onneksi se toimi kivasti :) juhlat olivat ihanat, paikka tosi kaunis ja ruoka herkullista - kasilta jouduttiin kyllä jo tehdä lähtöä kun en haukotuksiltani saanut silmiä pidettyä auki. Kotona sauna tulille ja rysähdys sohvalle. Kaverit tulivat meille vielä saunomaan mutta mä hetken maltoin rötvätä sohvalla ja sitten olikin pakko siirtyä nukkumaan.


Aatukin otti viikonlopuin rennosti! Aina on kaikki sohvatyynyt ja viltit möngerretty! :D

Sunnuntai otettiinkin ihan levon kannalta, ulkoiltiin koiran kanssa, mies ajoi nurtsin, käytiin mun kummeilla kahvilla ja saatiin taas mehuja mukaan, jee! Kotona mulle kokattiin ruokaa, saunottiin ja katsottiin jakso Dexteriä (kolmas tuotantokausi menossa!), aika villi viikonloppu sanoisinko :D Luulen että tuo flunssan poikanen vielä verotti sen verran että uni maistui. Ja varmasti teki hyvää, nyt onkin ollut tosi energinen ja hyvä fiilis!


Näillä välipaloilla jaksaa painaa duunia!

Työviikko on mennyt tosi nopeasti ja huomenna koittaa taas viikonloppu, tosin metsästysleskenä. Mies lähti metsästysreissulle jo tiistaina ja kotiutuu ensi viikon keskiviikkona, kovasti on buukattu nyt tekemistä ja touhuamista niin ei tarvitse yksin ihmetellä kotona! :)


Syksy ja aurinko ovat hellineet koko viikon, tiistain sadepäiväkin teki kyllä hyvää!
Pikkuveli tulee viikonloppuna yökyläilemään, toivottavasti hän vain saisi sairastettua oman flunssansa pois ennen sitä, muuten täytyy pitää sellainen kolmen metrin lähestymiskielto :D "Ole sä siellä päädyssä sohvaa niin mä oon täällä..." - ei flunssaa enää, kiitos! Saas nähdä mitä kivaa keksitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti