torstai 25. syyskuuta 2014

Neuvola

Tänään oli meidän ensimmäinen neuvolalääkärikäynti! Raskausviikkoja on nyt kasassa 18 ja vointi mitä mainioin, päivittäin tunnen masussa möngerrystä ja potkuja <3 vihdoinkin! Liikkeiden tunteminen rauhoittaa mieltä aikalailla, kun vointi on muutoin taas normaali ja masukaan ei ole niin iso, niin on ihanaa että hän siellä muistuttelee olemassa olostaan :) toissailtana tunsin potkun jopa ulospäin, kun satuin pitämään kättä masulla nukkumaan mennessä!

Mutta siihen neuvolakäyntiin! Meidän neuvolalääkäri on aivan mieletön, naureskeltiin vähän että mitäs sit tehtäis kun kaikki on meillä niin hienosti, joten sainpa yllärinä pienen ultrauksen! Istukka on kuulemma iso, siellä se vuokralainen pötköttikin ikäänkuin istukka sylissään! Alkuun hän oli vielä hieman aamu-uninen, mutta herättyään alkoi jumppatuokio, kun piti venytellä käsiä kovin suoraksi pään päälle, haukotella ja maiskutella - tuntui myös hassulta tuntea ja nähdä liike samanaikaisesti kun hän siellä otti vauhtia jaloillaan, taisin taas hymyillä kuin Naantalin aurinko kyyneleitä pidätellen (tämä raskausajan herkkyys onkin aivan omaa luokkaansa ja liikutus-itkut ovat melkeinpä arkipäivää :D). Myös mahalaukku näkyi ultrassa joka on hyvä merkki siitä, että ruoansulatusjärjestelmä ruokatorvineen on kehittynyt, kaikki näytti lääkärin mukaan muutenkin olevan kuin oppikirjoissa :') Sitä virallista rakenneultraa odotellessa, joka on kahden viikon päästä keskiviikkona! Suostuisikohan tuo asukki silloin vähän vilauttamaan että minkä värisiä vaatteita sitä kannattaakaan hankkia... <3 jännittävää!

Fiilis on ollut kyllä niin hyvä! Voin tosi hyvin, olen energinen ja vähän jopa jotain pesänrakennusviettiä taitaa olla ilmoilla, nimim. keittiönkaapit uudessa järjestyksessä. Ollaan Aatu-koiran kanssa päästy nauttimaan mielettömistä lenkkikeleistä, tuo viileys ja koleus on ihan meidän juttu! :) Vielä kun saadaan ne yöpakkaset ja aamukuurat niin sit on ihmisen hyvä olla ;)

Näihin lenkkimaisemiin...


Ps. 89 yötä jouluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti