tiistai 23. syyskuuta 2014

Turku!

Turku koettu! Me lähdettiin miehen kanssa lauantaina aamupäivistä ajelemaan kohti Turkua, tarkoituksena irtaantua vähän arjesta ja juhlistaa meidän 10 vuotispäivää! :) Aatu koira jäi "papalle" hoitoon nauttimaan jakamattomasta huomiosta, loputtomista metsälenkeistä ja makkarasta!

Yövyttiin Turun Scandic Juliassa joka oli todella ihana hotelli! Muutama vuosi sitten remontoitu Julia oli kaunis ja moderni, toista mitä Suomen hotellit yleensä. Me päätettiinkin nauttia oikein olan takaa, kun juhlapäivän kunniaksi mies upgreidasi meille tosi kauniin Superior Extra-huoneiston omalla saunalla! :) Huoneeseen päästyämme kurkattiin nopeasti karttaa ja lähdettiin katselemaan Turkua. Päädyttiin myös syömään Viikinkiravintola Haraldiin joka oli todella suosittelun arvoinen paikka!


Haraldissa oli todella ihana tunnelma ja fiilis (vaikka itse en niin kovin lämpene niillä taljoille ja täytetyille eläimille), kovin viikinkimäinen! :D Palvelu oli ystävällistä ja ruoka aivan mielettömän hyvää! Minä nautiskelin alkuruoaksi Vihreiden saarten salaattia, pääruoaksi Valkyyrioiden vuohenjuustobroileria (tosin ilman sitä vuohenjuustoa jota olen raskausajan vältellyt, juusto olisi kyllä sopinut tuohon annokseen kuin nenä päähän! Ensi kerralla sitten!) ja jälkiruoksi Kahden suklaan kakkua maariantuoksuheinäjäätelöllä, kirsikkahillolla ja mustikkakastikkeella - NAM!
Nautiskeltiin miehen kanssa ruoasta pitkän kaavan mukaan ja istuttiin aivan rauhassa herkkuruokien äärellä. Masut täynnä lähdettiinkin shoppailukierrokselle! Löysinpä itselleni myös uudet äitiysfarkut! Shoppailun jälkeen kun saavuttiin takaisin hotellille, koputti joku heti meidän oveen. Siellä oli hotellin respan ihana työntekijä herkkutarjottimen ja kortin kanssa! He olivat kassalla ohimennen kuulleet meillä olleen vuosipäivä ja halusivat onnitella meitä...


Multa meinasi itku tulla liikutuksesta! Miten ihana ele, kiitettiin kovasti ja illalla päästiinkin nauttimaan hedelmistä, marjoista ja muista herkuista :)

Iltaa lähdettiin vielä viettämään Turun kaduille. Käytiin Tuomiokirkolla, käveltiin Aurajoen rantaa pitkin ja pysähdyttiin yhdelle terassille vielä istuskelemaan ja juttelemaan, jossa sitten vierähtikin reippaasti yli tunti. Tässä vaiheessa aurinko olikin jo laskenut, oli hämärää ja meillä olikin hotellille kävellessä todella kauniit maisemat :)

Aamulla meillä soi herätyskello hyvissä ajoin ja painuttiin samantien aamiaiselle! Hotelliaamiset ovat niin luksusta, ja taas meni pointsit Scandicille! Erittäin kattava ja herkullinen aamiainen, jonka jälkeen oli ihana vielä löylyjen jälkeen kellahtaa sängylle.
Hotellihuoneen luovutuksen jälkeen ajeltiin vielä Turun Linnaan jossa vierähti myös tovi aikaa, kun innostuttiinkin kiertämään ihan koko linna! Oli kyllä kaunis, tunnelmallinen ja historiallinen paikka.


Poseerausta kuvaajan ohjeistuksella!

Kotimatkalla pysähdyttiin nälän yllättäessä Hyvinkään Kulmakonditoriaan salaateille, josta napattiin mukaan myös voisilmäpullat tuliaisiksi ja kiitokseksi Aatu-koiran hoidosta, siellä se karvatassu meitä odotteli innoissaan!

Oli kyllä aivan ihana reissu, laatuaikaa maailman parhaimmassa seurassa <3 10 vuotta takana ja useat samaiset vielä edessä!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia parhaasta Suomen kaupungista! <3 Haraldissa ollaan mekin käyty useasti Turussa (kerran Hesassa, mutta ei niin hyvä) ja ollaan kyllä tykätty! Tunnelma just nimenomaan erinomainen! Mahtavan oloinen vuosipäiväviikonloppu teillä on ollut, ja onnea paljon kympistä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä syksyinen Turku oli kaunis! :) ja muistelinkin teidän myös tykänneen Haraldista, oli kyllä meidän mieleen.
      Kiitos onnitteluista <3

      Poista
  2. Niin kivan kuuloinen reissu teillä!<3 Täytyy kyllä varmaan kävästä tuolla Haraldissa itsekin joskus. Jos taas jossain vaiheessa pyöritte Turussa, niin suosittelen kokeilemaan Smöriä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3
      Joo Smöristä googleteltiin myös, samoin Brahen Kellaria suositteli muutamat :) hyvin voi siis tehdä pari Turku-reissua vielä ;)

      Poista